04/10/2021 04/10/2021 Με την τέλεση της εναρκτήριας Ιεράς Ακολουθίας ξεκίνησαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου 2021, στις 9 το πρωί οι εργασίες της Ιεραρχίας. Στην συνέχεια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, προσεφώνησε τους Σεβασμιωτάτους Συνοδικούς Συνέδρους. Τον Μακαριώτατο αντιφώνησε ο πρώτος τη τάξει Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εκ των μελών της...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2021 - 18:24

Η έναρξη των τακτικών εργασιών της Ιεραρχίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η έναρξη των τακτικών εργασιών της Ιεραρχίας (ΦΩΤΟ)

Με την τέλεση της εναρκτήριας Ιεράς Ακολουθίας ξεκίνησαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου 2021, στις 9 το πρωί οι εργασίες της Ιεραρχίας.

Στην συνέχεια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, προσεφώνησε τους Σεβασμιωτάτους Συνοδικούς Συνέδρους. Τον Μακαριώτατο αντιφώνησε ο πρώτος τη τάξει Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εκ των μελών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας. Πρώτος στη τάξη υπενθυμίζεται ότι είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ (24-11-1968).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά από δύο χρόνια ξεκίνησε σήμερα η συνεδρίαση της Ιεραρχίας – Στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος οι τακτικές εργασίες

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων