12/06/2022 12/06/2022 Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου τελέστη η Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Πεντηκοστής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών.  Με τον Μακαριώτατο συλλειτούργησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος και Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, το Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης και...
12 Ιουνίου, 2022 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 13:03

Η εορτή της Πεντηκοστής στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Διαδώστε:
Η εορτή της Πεντηκοστής στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου τελέστη η Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Πεντηκοστής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών. 

Με τον Μακαριώτατο συλλειτούργησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος και Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, το Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης και οι ιερείς του ναού.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε ο Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος κατά τον οποίο αναγνώσθηκαν οι ευχές της Γονυκλισίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων