11/03/2021 11/03/2021 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απέστειλε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου επιστολή συμπαράστασης με αφορμή τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξε την Μητροπολιτική περιφέρεια με επίκεντρο την Ελασσόνα. Στην επιστολή μεταξύ  άλλων σημειώνεται: “ευχόμεθα διαπύρως τω δεσπόζοντι ουρανού τε και γης όπως η καθ’ υμάς Ιερά Μητρόπολις εξέλθη, ως οιόν τε τάχιον, εκ...
11 Μαρτίου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 13:59

Η Ιερά Σύνοδος συμπαρίσταται στην Ι. Μητρόπολη Λαρίσης

Διαδώστε:
Η Ιερά Σύνοδος συμπαρίσταται στην Ι. Μητρόπολη Λαρίσης

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απέστειλε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου επιστολή συμπαράστασης με αφορμή τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξε την Μητροπολιτική περιφέρεια με επίκεντρο την Ελασσόνα.

Στην επιστολή μεταξύ  άλλων σημειώνεται: “ευχόμεθα διαπύρως τω δεσπόζοντι ουρανού τε και γης όπως η καθ’ υμάς Ιερά Μητρόπολις εξέλθη, ως οιόν τε τάχιον, εκ της αλγεινής ταύτης δοκιμασίας και αδοκήτου συμφοράς, δια της παντοειδούς ενισχύσεως των σεισμοπαθών συνανθρώπων ημών και της πλήρους αποκαταστάσεως πασών των υλικών ζημιών”.

Δείτε την επιστολή:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων