30/12/2022 15/01/2023 «Το 2023 να είναι ένας χρόνος ευλογημένος, δημιουργικός και ειρηνικός για όλους» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 6:21

Η κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Η κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος

«Το 2023 να είναι ένας χρόνος ευλογημένος, δημιουργικός και ειρηνικός για όλους» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου στην Αθήνα, ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, ακαδημαϊκοί, Διευθυντές υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου, οι Γραμματείς των Συνοδικών Επιτροπών, κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι της Συνόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κοπή της Βασιλόπιτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Η κοπή της Βασιλόπιτας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων