28/07/2019 28/07/2019 Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την ευκαιρία λήξης του πιλοτικού παιδαγωγικού προγράμματος «2019 summer music academy» του Ελληνο-Αμερικανικού Κολλεγίου (HAEC), με τη στήριξη του Mozarteum Hellas. H συναυλία δόθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στο Ekali Club της Εκάλης. Η...
28 Ιουλίου, 2019 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2019 - 22:19

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα στο Ekali Club

Διαδώστε:
Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα στο Ekali Club

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την ευκαιρία λήξης του πιλοτικού παιδαγωγικού προγράμματος «2019 summer music academy» του Ελληνο-Αμερικανικού Κολλεγίου (HAEC), με τη στήριξη του Mozarteum Hellas.

H συναυλία δόθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στο Ekali Club της Εκάλης.

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα απέδωσε έργα των W. A. Mozart , J. Brahms, L. v. Beethoven, D. Shostakovich, G. Bizet, C. Gardel, J. Massenet, G. Bottesini, Μ. Χατζηδάκη κ.ά. υπό την εμπνευσμένη διεύθυνση της κ. Νίνας Πατρικίδου, που είναι η ιδρύτρια και «ψυχή» της Συμφωνικής.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρ. π. Συμεών Βενετσιάνος, Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Παρέστησαν πρέσβεις, πρυτάνεις, μέλη των Δ.Σ. των συνεργαζόμενων φορέων, γονείς, εκπαιδευτικοί, μέλη της λέσχης Εκάλης και πολλοί φιλόμουσοι.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων