26/08/2021 26/08/2021 Η Ιερά Πανήγυρη του Αγίου Φανουρίου θα εορτασθεί το διήμερο της 26 και 27 Αυγούστου 2021, στο φερώνυμο παρεκκλήσιο του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης. Σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου και ώρα 7:00μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στο παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου Ιλίου, του ορφανοτροφείου Βουλιγμένης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλιού Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα,...
26 Αυγούστου, 2021 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 10:25

Η Πανήγυρη του Αγίου Φανουρίου στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Διαδώστε:
Η Πανήγυρη του Αγίου Φανουρίου στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Η Ιερά Πανήγυρη του Αγίου Φανουρίου θα εορτασθεί το διήμερο της 26 και 27 Αυγούστου 2021, στο φερώνυμο παρεκκλήσιο του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης.

Σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου και ώρα 7:00μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στο παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου Ιλίου, του ορφανοτροφείου Βουλιγμένης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλιού Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, ο οποίος θα κηρύξει και τον Θεό Λόγο.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 7:00 π.μ. θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο ιερατικός προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, του ομώνυμου Δήμου Αττικής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7:00μ.μ. θα λάβει χώρα Μεθεόρτιος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και Αρχιερατική Ιερά Παράκληση του Αγίου Φανουρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων