04/10/2021 04/10/2021 Ξεκίνησαν σήμερα οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου. Οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος πραγματοποιούνται ύστερα από δύο χρόνια όχι στον φυσικό της χώρο, το Συνοδικό Μέγαρο, αλλά στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2021 - 12:18

ΙΕΡΑΡΧΙΑ: Η προσέλευση των Αρχιερέων στο Διορθόδοξο Κέντρο

Διαδώστε:
ΙΕΡΑΡΧΙΑ: Η προσέλευση των Αρχιερέων στο Διορθόδοξο Κέντρο

Ξεκίνησαν σήμερα οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου.

Οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος πραγματοποιούνται ύστερα από δύο χρόνια όχι στον φυσικό της χώρο, το Συνοδικό Μέγαρο, αλλά στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος που εδρεύει στην Ιερά Μονή Πεντέλης.

Από το πρωί με την τήρηση των αναγκαίων προστατευτικών μέτρων οι Ιεράρχες προσήλθαν στον χώρο όπου διεξάγονται οι εργασίες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά από δύο χρόνια ξεκίνησε σήμερα η συνεδρίαση της Ιεραρχίας – Στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος οι τακτικές εργασίες

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων