17/01/2024 18/01/2024 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε το επικείμενο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε στον...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024 - 1:04

Μυστική συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Μητσοτάκη για τον γάμο ομόφυλων

Διαδώστε:
Μυστική συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Μητσοτάκη για τον γάμο ομόφυλων

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε το επικείμενο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε στον Μακαριώτατο τις σκέψεις και τις ιδέες του για το νομοσχέδιο, όπως ακριβώς τις παρουσίασε και στην τηλεοπτική συνέντευξη στην δημόσια τηλεόραση, και ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά τις πάγιες θέσεις της Εκκλησίας.

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων