18/10/2024 18/10/2024 Τον Θεόδωρο Γκορέ έκειρε μοναχό το απόγευμα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2024 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη. Ο Αρχιεπίσκοπος του έδωσε το όνομα Παΐσιος και εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του τονίζοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τη συγκίνηση και τις ευχές...
18 Οκτωβρίου, 2024 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2024 - 22:21

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην κουρά του μοναχού Παϊσίου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην κουρά του μοναχού Παϊσίου

Τον Θεόδωρο Γκορέ έκειρε μοναχό το απόγευμα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2024 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη.

Ο Αρχιεπίσκοπος του έδωσε το όνομα Παΐσιος και εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του τονίζοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τη συγκίνηση και τις ευχές όλων, ο Θεός να σε στηρίζει, να ενισχύει τα χαρίσματα που σου έδωσε και να γίνεις ένα υπόδειγμα στην ζωή της Εκκλησίας. Ο Θεός μαζί σου και ο Όσιος Παΐσιος να είναι προστάτης σου».

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων