06/08/2023 06/08/2023 Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου χοροστάτησε στο μεγάλο πανηγυρικό Εσπερινό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Συγχοροστάτησε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος. Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ανδριόπουλος και ο Αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης, ενώ κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης, Ιεροκήρυκας...
06 Αυγούστου, 2023 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2023 - 7:46

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου χοροστάτησε στο μεγάλο πανηγυρικό Εσπερινό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Συγχοροστάτησε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ανδριόπουλος και ο Αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης, ενώ κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης, Ιεροκήρυκας της Ι.Α.Α., ο οποίος αναφέρθηκε στην εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Μετά την Ακολουθία ο Μακαριώτατος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά και ευλογημένα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων