02/11/2023 02/11/2023 Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 2 Νοεμβρίου, οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 167ης Συνοδικής Περιόδου για το μήνα  Νοέμβριο. Η ΔΙΣ όρισε, κατόπιν προτάσεως του Μακαριωτάτου, τον Αρχιμανδρίτη κ. Θεόκλητο Μέντη, Διευθυντή του Γραφείου Συντονισμού Υποθέσεων. Επίσης, όρισε τον Πρωτοπρεσβύτερο κ. Εμμανουήλ Παπαμικρούλη, Γραμματέα της Συνοδικής Επιτροπής επί των...
02 Νοεμβρίου, 2023 - 13:33

Ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Μέντης ορίστηκε Διευθυντής του Γραφείου Συντονισμού Υποθέσεων της Ιεράς Συνόδου

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Μέντης ορίστηκε Διευθυντής του Γραφείου Συντονισμού Υποθέσεων της Ιεράς Συνόδου

Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 2 Νοεμβρίου, οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 167ης Συνοδικής Περιόδου για το μήνα  Νοέμβριο.

Η ΔΙΣ όρισε, κατόπιν προτάσεως του Μακαριωτάτου, τον Αρχιμανδρίτη κ. Θεόκλητο Μέντη, Διευθυντή του Γραφείου Συντονισμού Υποθέσεων. Επίσης, όρισε τον Πρωτοπρεσβύτερο κ. Εμμανουήλ Παπαμικρούλη, Γραμματέα της Συνοδικής Επιτροπής επί των Διορθοδόξων και των Διαχριστιανικών Σχέσεων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων