06/01/2021 06/01/2021 Προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η Θεία Λειτουργία για την εορτή των Θεοφανείων. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ακολούθως τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. «Του χρόνου με υγεία ενωμένοι όλοι μαζί να γιορτάσουμε κάτω από άλλες...
06 Ιανουαρίου, 2021 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2021 - 11:55

Ο Μέγας Αγιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μέγας Αγιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η Θεία Λειτουργία για την εορτή των Θεοφανείων.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ακολούθως τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

«Του χρόνου με υγεία ενωμένοι όλοι μαζί να γιορτάσουμε κάτω από άλλες συνθήκες και να νιώσουμε ελεύθεροι το μεγαλείο της πίστης μας, της ορθοδοξίας, της παράδοσης», τόνισε μετά την  ακολουθία του Αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Στην Θεία Λειτουργία μετείχε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων