05/06/2024 05/06/2024 Περισσότεροι από 45 άνθρωποι, γεμάτοι από ζωντάνια και χαρά, εντάχθηκαν στη μεγάλη οικογένεια της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ, με την ολοκλήρωση του νέου εκπαιδευτικού σεμιναρίου. Έχοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στην εκπαίδευση εθελοντών, η ΔΙΑΚΟΝΙΑ, σε συνεργασία και με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οργάνωσε το συγκεκριμένο σεμινάριο, με στόχο να ενισχύσει και να εφοδιάσει...
05 Ιουνίου, 2024 - 9:08

Ολοκλήρωση Εκπαίδευσης Νέων Εθελοντών – Περισσότερα από 45 νέα μέλη στην οικογένεια της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ

Διαδώστε:
Ολοκλήρωση Εκπαίδευσης Νέων Εθελοντών – Περισσότερα από 45 νέα μέλη στην οικογένεια της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ

Περισσότεροι από 45 άνθρωποι, γεμάτοι από ζωντάνια και χαρά, εντάχθηκαν στη μεγάλη οικογένεια της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ, με την ολοκλήρωση του νέου εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Έχοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στην εκπαίδευση εθελοντών, η ΔΙΑΚΟΝΙΑ, σε συνεργασία και με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οργάνωσε το συγκεκριμένο σεμινάριο, με στόχο να ενισχύσει και να εφοδιάσει τους νέους εθελοντές με τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να μπορέσουν Υπεύθυνα και με Ασφάλεια να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Θέματα όπως η διαχείριση του θυμού, η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, η προσέγγιση παιδιών που έχουν κακοποιηθεί ή παιδιών με αναπηρία, η προσέγγιση των ασθενών με χρόνια νοσήματα, η αξία και σημασία των εθελοντών στα παιδιατρικά νοσοκομεία ήταν μόνο κάποια από τα θέματα που αναπτύχθηκαν, από επιστημονικούς συνεργάτες της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ.

Οι νέοι εθελοντές άκουσαν την πολύ ενδιαφέρουσα θεωρητική ανάπτυξη των εισηγήσεων και την κατανόησαν στα βιωματικά εργαστήρια τα οποία ακολούθησαν. Τέλος, το μοίρασμα εμπειριών από παλαιότερους εθελοντές, τους έδωσε την ευκαιρία να εκφράσουν με πιο εμφατικό τρόπο, την ανυπομονησία τους να ξεκινήσουν το όμορφο ταξίδι της προσφοράς και της αγάπης!

“Κάθε ένας που έχει αγάπη στη καρδιά του, μπορεί να έρθει στη ΔΙΑΚΟΝΙΑ! Τώρα μπορείς και εσύ! Κάλεσε στα 210 7252706 ή 210 7752706 ή στείλε email στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΙΑΚΟΝΙΑ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων