01/01/2024 01/01/2024 Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος προκειμένου να ανταλλάξει τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι Πατριαρχείων και Δογμάτων. Συγκεκριμένα, εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου ευχήθηκε στην κ. Σακελλαροπούλου ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής του...
01 Ιανουαρίου, 2024 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2024 - 15:52

Προεδρικό Μέγαρο: Ο Αρχιεπίσκοπος και εκπρόσωποι Πατριαρχείων και Δογμάτων ευχήθηκαν στην ΠτΔ

Διαδώστε:
Προεδρικό Μέγαρο: Ο Αρχιεπίσκοπος και εκπρόσωποι Πατριαρχείων και Δογμάτων ευχήθηκαν στην ΠτΔ

Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος προκειμένου να ανταλλάξει τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι Πατριαρχείων και Δογμάτων.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου ευχήθηκε στην κ. Σακελλαροπούλου ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής του Γραφείου Εκπορσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Εκ μέρους του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, Εκπσόεωπος του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου στην Αθήνα.

Εκ μέρους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων ευχήθηκε ο Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων