05/04/2023 05/04/2023 Αντιπροσωπεία του Κέντρου Στήριξης Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) επισκέφθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 για τέταρτη φορά τη μικτή Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ανδρών και γυναικών, της Αγίας Παρασκευής του ομώνυμου Δήμου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά αγάπης και καλλωπισμού των υπερήλικων ατόμων, που κάποια μπορεί να είναι και ξεχασμένα από τους οικείους...
05 Απριλίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 22:04

Προσφορά αγάπης και καλλωπισμού ηλικιωμένων από το ΚΕ.Σ.Ο.

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης και καλλωπισμού ηλικιωμένων από το ΚΕ.Σ.Ο.

Αντιπροσωπεία του Κέντρου Στήριξης Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) επισκέφθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 για τέταρτη φορά τη μικτή Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ανδρών και γυναικών, της Αγίας Παρασκευής του ομώνυμου Δήμου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά αγάπης και καλλωπισμού των υπερήλικων ατόμων, που κάποια μπορεί να είναι και ξεχασμένα από τους οικείους τους.

Επίσης αντηλλάγησαν ευχές για το Πάσχα, ενώ παράλληλα η αντιπροσωπεία του ΚΕ.Σ.Ο. μετέφερε τις ευχές του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Αναπληρωτή Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο. Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου.

Αυτήν τη φορά, η σύνθεση της αντιπροσωπείας ήταν διπλή. Η μίση αποτελούνταν από τις σπουδάστριες του Εργαστηριού Δεξιοτήτων Κομμωτικής του ΚΕ.Σ.Ο. υπό την εποπτεία του καθηγητή τους κ. Γιώργου Νικολαΐδη, αλλά και σπουδάστριες του τμήματος Ονυχοπλαστικής των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕ.Σ.Ο. υπό την επιτήρηση της καθηγήτριας τους κας Ζωής Σαχσανίδου.

Το υπόλοιπο της αντιπροσωπείας αποτελείτο από μια δέσμη σπουδαστριών του Δ΄ εξαμήνου του Δημοσίου ΙΕΚ Ν. Ηρακλείου και συγκεκριμένα του τμήματος Ποδολογίας, το οποίο συντόνιζε η καθηγήτρια Κατερίνα Αράπογλου, η οποία από το 2018-2022 δίδασκε το μάθημα Αισθητικής στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕ.Σ.Ο.

Στην επίσκεψη ανθρωπιάς παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ του ΚΕ.Σ.Ο. κυρίες Μαρία Τάτατη και Μάρθα Σαμαρά, καθώς και η διευθύντρια του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Μαίρη Πίνη.

Στο τέλος οι δύο πλευρές δεν παρέλειψαν να κλείσουν ραντεβού για την επόμενη επίσκεψη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων