12/11/2022 12/11/2022 Στην Κύπρο έφτασαν στις 11:00 το πρωί από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, οι οποίοι θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσόστομου Β’ στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία. Την Πρόεδρο...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2022 - 11:56

Στην Κύπρο έφτασαν Σακελλαροπούλου, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Νίκη Κεραμέως

Διαδώστε:
Στην Κύπρο έφτασαν Σακελλαροπούλου, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Νίκη Κεραμέως

Στην Κύπρο έφτασαν στις 11:00 το πρωί από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, οι οποίοι θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσόστομου Β’ στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία.

Την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας υποδέχθηκαν ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος, ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο Ιωάννης Παπαμελετίου.

Στο αεροσκάφος που μετέφερε στην Κύπρο την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας επέβαινε και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Στη συνέχεια μετέβησαν στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων