09/06/2022 10/06/2022 Την 15η Ιουνίου, ημέρα μνήμης του Οσίου Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου, άγει τα ονομαστήριά του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’. Στο πλαίσιο αυτό, την παραμονή της εορτής, Τρίτη 14 Ιουνίου ε.ε. στις 19.00, ο Μακαριώτατος θα τελέσει τον Αγιασμό των Θυρανοιξίων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου–Oσίου Πορφυρίου στο Κέντρο Γεροντολογίας “Άγιος...
09 Ιουνίου, 2022 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2022 - 1:25

Στο Δήλεσι για τα ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Στο Δήλεσι για τα ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος

Την 15η Ιουνίου, ημέρα μνήμης του Οσίου Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου, άγει τα ονομαστήριά του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’. Στο πλαίσιο αυτό, την παραμονή της εορτής, Τρίτη 14 Ιουνίου ε.ε. στις 19.00, ο Μακαριώτατος θα τελέσει τον Αγιασμό των Θυρανοιξίων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου–Oσίου Πορφυρίου στο Κέντρο Γεροντολογίας “Άγιος Πορφύριος” στο Δήλεσι Αττικής και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Μέγα Εσπερινό της εορτής.

Μετά το πέρας των Ιερών Ακολουθιών, ο Μακαριώτατος θα δεχθεί τις ευχές Κλήρου και Λαού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων