28/09/2020 28/09/2020 Συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη θα έχει το μεσημέρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία (ope.gr)  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Κυβερνητικές πηγές δηλώνουν στο  Πρακτορείο Ορθοδοξία ότι η συνάντηση γίνεται μετά από αίτημα του υπουργού, προκειμένου να συζητήσουν θέματα θρησκευτικούς τουρισμού. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι υπάρχει...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 12:17

Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο υπουργός Τουρισμού

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο υπουργός Τουρισμού

Συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη θα έχει το μεσημέρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία (ope.gr)  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Κυβερνητικές πηγές δηλώνουν στο  Πρακτορείο Ορθοδοξία ότι η συνάντηση γίνεται μετά από αίτημα του υπουργού, προκειμένου να συζητήσουν θέματα θρησκευτικούς τουρισμού.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι υπάρχει η επιθυμία για την προώθηση του προσκυνηματικού τουρισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας κυβέρνησης -Εκκλησίας.

Στο πλαίσιο αυτό, μελετώνται επίσης, πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την προβολή της Ελλάδος μέσω ταινιών, θεάτρου αλλά και άλλων πολιτιστικών δράσεων με την συνδρομή της Εκκλησίας.

Φωτογραφία από προηγούμενη συνάντηση: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων