21/05/2019 21/05/2019 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο αναμένεται να έχει το απόγευμα στις 18.00 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, κ. Χρυσόστομος στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με Προκαθημένους Ορθοδόξων Εκκλησιών. Χθες, ο κ. Χρυσόστομος είχε συνάντηση στο Σόφια με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεόφυτο και με μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας...
21 Μαΐου, 2019 - 10:23

Στον Αρχιεπ. Αθηνών το απόγευμα ο Αρχιεπ. Κύπρου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών το απόγευμα ο Αρχιεπ. Κύπρου

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο αναμένεται να έχει το απόγευμα στις 18.00 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, κ. Χρυσόστομος στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με Προκαθημένους Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Χθες, ο κ. Χρυσόστομος είχε συνάντηση στο Σόφια με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεόφυτο και με μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Βουλγαρίας.

Την Παρασκευή 17 Μαίου ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο και με τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Σερβίας. Οι δύο Προκαθήμενοι συζήτησαν θέματα που αφορούν την παραχώρηση της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά και άλλα θέματα που αφορούν την Ορθοδοξία ανά την οικουμένη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων