27/06/2024 27/06/2024 Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου, η Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ζωή Ράπτη.  Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την υπουργό για την επίσκεψή της και κατόπιν συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. “Σήμερα συναντήθηκα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, κάθε φορά που συζητώ μαζί του είναι...
27 Ιουνίου, 2024 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 13:47

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου, η Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ζωή Ράπτη. 

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την υπουργό για την επίσκεψή της και κατόπιν συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

“Σήμερα συναντήθηκα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, κάθε φορά που συζητώ μαζί του είναι μία πολύτιμη εμπειρία. Αναλύσαμε με τον Μακαριώτατο μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την κοινωνία μας. Καθώς και τη συμβολή της έρευνας, της καινοτομίας, των νέων τεχνολογιών και της επιχειρηματικότητας στην ενίσχυση του τόπου μας. Είχα τη χαρά και τη τιμή να πάρω την ευλογία του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Ανάπτυξης”, έγραψε σε ανάρτησή της η κ. Ράπτη για τη συνάντηση.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων