16/10/2024 16/10/2024 Εθιμοτυπική συνάντηση με την Πρέσβειρα του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα Nahida Rahman Shumona είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε την Πρέσβειρα και τους συνεργάτες της και μίλησαν για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης. Στην συνέχεια, ο...
16 Οκτωβρίου, 2024 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2024 - 15:56

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Εθιμοτυπική συνάντηση με την Πρέσβειρα του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα Nahida Rahman Shumona είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε την Πρέσβειρα και τους συνεργάτες της και μίλησαν για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Στην συνέχεια, ο Αρχιεπίσκοπος είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Αποκρισάριο του Αρχιεπισκόπου Καντερβουρίας π. Benjamin Drury και τους συνεργάτες του, ενώ στην συνάντηση παρέστη και ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπαμικρούλης, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων.

Το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Nikola Nedeljković, ενώ αμέσως μετά ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τέως Περιφερειάρχη Αττικής Γεώργιο Πατούλη κι αμέσως μετά με μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης εθελοντισμού “Humanity Greece”.

Φωτογραφίες από την συνάντηση με την Πρέσβειρα του Μπαγκλαντές

 

Φωτογραφίες από τη συνάντηση με τον νέο Αποκρισάριο του Αρχιεπισκόπου Καντερβουρίας π. Benjamin Drury

Φωτογραφίες από τη συνάντηση με τον Σερβο Πρεσβη Nikola Nedeljkovic

Φωτογραφίες από την συνάντηση με τον Γιώργο Πατούλη

 

ΦΩΤΟQ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων