Εκκλησία της Ελλάδος
01 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον διακριθέντα μαθητή Φίλιππο Μπορίσοβ

Διαδώστε:

--- ôïí ìáèçôÞ ôïõ "ÂáöåéáäÜêåéïõ" Íçðéáãùãåßïõ Ößëéððï Ìðïñßóïâ ï ïðïßïò äéáêñßèçêå óôï 34ï ÐáíåëëÞíéï áôïìéêü ÐñùôÜèëçìá ÓêÜêé --- ôïí ÅðéêåöáëÞò ôïõ Éäñýìáôïò "konrad-Adenauer-Stiftung" óôçí ÅëëÜäá ê. Marian Wendt êáé ôïí Åðéóôçìïíéêü ÓõíåñãÜôç ê. ÅëåõèÝñéï Ðåôñüðïõëï -- ôïí Áñ÷çãü ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò ê. ËÜæáñï Ìáõñüðïõëï -- ôïí ÁíôéðåñéöåñåéÜñ÷ç ÄõôéêÞò ÅëëÜäïò ê. Èåüäùñï Âáóéëüðïõëï Óôéãìéïôõðï áðï ôçí óõíáíôçóç ìå ôïí ìáèçôç áðï ôï Âáöåéáäáêéï ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÇ ÁÈÇÍÙÍ

Ο μαθητής του «Βαφειαδάκειου» Νηπιαγωγείου Αγίων Αναργύρων Φίλιππος Μπορίσοβ ο οποίος διακρίθηκε στο 34ο Πανελλήνιο ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι συνοδευόμενος από τους γονείς του, τον Πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Γιαννακίδη και τις δασκάλες του επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και τον ενημέρωσαν για τους αγώνες και τις διακρίσεις του μικρού Φίλιππου.

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του συνεχάρη τον Φίλιππο, αλλά και τους γονείς του για τις επιτυχίες του και ευχήθηκε καλή πρόοδο.

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

Διαδώστε: