19/06/2024 19/06/2024 Συνάντηση με το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Πρόεδρος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνοδευόμενος από τα μέλη της ΚΕΔΕ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου κ. Ηλία Αποστολόπουλο και συνεργάτες τους επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή και συζήτησαν μαζί...
19 Ιουνίου, 2024 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 14:41

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους

Συνάντηση με το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Πρόεδρος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνοδευόμενος από τα μέλη της ΚΕΔΕ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου κ. Ηλία Αποστολόπουλο και συνεργάτες τους επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή και συζήτησαν μαζί του διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στην συνέχεια εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο πραγματοποίησε ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αναστάσιος Μητσιάλης συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρίστο Κασμίρογλου και τον τ. Διοικητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων