Εκκλησία της Ελλάδος
19 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους

Διαδώστε:

Ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος συναντηθηκε σημερα με το προεδρειο της ΚΕΔΕ με επικεφαλης τον Προεδρο της Λαζαρο Κυριζογλου και εν συνεχεια με τον νεο Διοικητη του Αγιου Ορους Αναστασιος Μητσιαλη τον οποιο συνοδευαν οι πρ. Διοικητες Αριστος Κασμιρογλου(παραμενει σαν υποδιοικητης) και Αθανασιος Μαρτινος Στη φωτο απο την συναντηση με τον διοικητη του Αγιου Ορους ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάντηση με το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Πρόεδρος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνοδευόμενος από τα μέλη της ΚΕΔΕ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου κ. Ηλία Αποστολόπουλο και συνεργάτες τους επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή και συζήτησαν μαζί του διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στην συνέχεια εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο πραγματοποίησε ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αναστάσιος Μητσιάλης συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρίστο Κασμίρογλου και τον τ. Διοικητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

Διαδώστε: