Εκκλησία της Ελλάδος
12 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλο Γερουλάνο

Διαδώστε:

Με τον Υποψηφιο Προεδρο του ΠΑΣΟΚ Παυλο Γερουλανο συναντηθηκε σημερα ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος στην Αρχιεπισκοπη Αθηνων---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάντηση με τον Βουλευτή και υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Παύλο Γερουλάνο είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Γερουλάνος τόνισε: «Είχαμε μία πολύ γόνιμη συνάντηση με τον Μακαριώτατο. Μία συνάντηση που βασίζεται σε κοινή αγάπη και κοινό σεβασμό, για τα θέματα, τα οποία αφορούν Πολιτεία και Εκκλησία. Πάντα από αυτές τις συζητήσεις βγαίνουν ωραίες ιδέες που αν υλοποιηθούν θα είναι καλές για τον τόπο».

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε: «Θα ήθελα να δηλώσω την χαρά μου για την ευκαιρία που μας δόθηκε να συζητήσουμε με τον κ. Γερουλάνο πολλά θέματα, γενικότερα για την κοινωνία, τις συνθήκες της ζωής, καθώς και για θέματα συνεργασίας Εκκλησίας – Πολιτείας. Η συζήτηση είχε βάθος και καλό περιεχόμενο. Θα ήθελα να έχει έναν καλό αγώνα στην πολιτική του προσπάθεια, ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να μπορούμε από οποιαδήποτε θέση τον τοποθετήσει ο λαός να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου».

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

Διαδώστε: