28/06/2024 28/06/2024 Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Mozarteum Hellas, υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας, διοργανώνει μουσική εκδήλωση – καλοκαιρινή συναυλία, φιλοξενώντας την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση της φημισμένης μαέστρου Νίνας Πατρικίδου την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία του Αγίου Γεωργίου...
28 Ιουνίου, 2024 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 17:40

Συναυλία της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στη Ζαγορά Πηλίου

Διαδώστε:
Συναυλία της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στη Ζαγορά Πηλίου

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Mozarteum Hellas, υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας, διοργανώνει μουσική εκδήλωση – καλοκαιρινή συναυλία, φιλοξενώντας την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση της φημισμένης μαέστρου Νίνας Πατρικίδου την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία του Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μέσα από το ταλέντο των νέων καλλιτεχνών, παιδιών και εφήβων το κοινό θα ταξιδέψει σε αναμνήσεις και βιώματα, με γνωστές ελληνικές και ξένες μελωδίες, μοναδικές και ανεξίτηλες στο πέρασμα των χρόνων!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων