Εκκλησία της Ελλάδος
26 Φεβρουαρίου, 2023

Το ΚΕ.Σ.Ο. μαθαίνει στα παιδιά τα επαγγέλματα του μέλλοντος

Διαδώστε:

Μεγάλη αποδοχή και ικανοποίηση συναντά η εξάσκηση του επαγγελματικού προσανατολισμού στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης, που υλοποιεί το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την Develop Athens.

Έτσι μέσα σε μια εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν δύο επισκέψεις. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο 2ο Γενικό Λύκειο Αθηνών-«Θεόδωρος Αγγελόπουλος» και η δεύτερη την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στο 4ο Γενικό Λύκειο Αθηνών.

Και στα δύο σχολεία τη δράση υλοποίησαν η πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια-συνεργάτης του ΚΕ.Σ.Ο. κα Ειρήνη Ανδριώτη με συμπαραστάτη της τον κ. Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη υπεύθυνο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, ενώ πριν τη λήξη κάθε τμήματος η Γενική Διευθύντρια του ΚΕ.Σ.Ο. κα Μαίρη Πίνη μετέφερε στα παιδιά τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, που τόσο πολύ αγαπά τα παιδιά ως πρώην εκπαιδευτικός, αλλά και του Αναπληρωτή Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο. και Γενικού Διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου.

Ακόμα η κα Πίνη ενημέρωσε μαθητές και μαθήτριες, που θα ήθελαν να αποκτήσουν την Πιστοποίηση επί των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΕCDL), μπορούν να την αποκτήσουν μέσω του των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕ.Σ.Ο. και των φορέων που συνεργάζεται.

Διαδώστε: