Εκκλησία της Ελλάδος
11 Οκτωβρίου, 2024

Το ΚΕ.Σ.Ο τίμησε δια της προσφοράς τους φιλοξενούμενους σε Γηροκομεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:

Με πνεύμα προσφοράς και αξιοποίησης των χορηγιών, προς τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, που παγκοσμίως η Ημέρα τους, τιμάται την 1ην Οκτωβρίου, το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας(ΚΕ.Σ.Ο) Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, τίμησε δια της προσφοράς τέσσερις Στέγες Φιλοξενίας Ηλικιωμένων στα όρια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Πρόκειται για τις Ενοριακές Στέγες (ανδρών –Γυναικών):

Στις Στέγες προσφέρθηκαν βαμβακερές μπουρζουνοπετσέτες και βαμβακερές πικέ κουβέρτες, προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών ενώ για το νοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό καθαριότητας, προσφέρθηκαν στολές εργασίας, από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕ.Σ.Ο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Η δράση μας είχε τις ευλογίες του Απλήρωτη Πρόεδρου του ΚΕ.Σ.Ο Πανιερώτατου Μητροπολίτη Φαναριού κ. Αγαθάγγελου και του Πρωτοσύγκελου της Ι.Α.Α Πνοσιολογιώτατου π. Βαρνάβα.

Θυμίζετε ότι η Εκκλησία γενικά εδώ και δεκαετίες είναι ο πιο σταθερός παράγοντας περίθαλψης γερόντων δια των δομών φιλοξενίας. Μόνο η Αρχιεπισκοπή Αθηνών διαθέτει περίπου είκοσι Στέγες, ενώ σημαντικό έργο προσφέρουν και οι άλλες Μητροπόλεις του Λεκανοπέδιου, αλλά και της Επικρατείας.

Διαδώστε: