06/09/2023 17/09/2023 Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 167ης Συνοδικής Περιόδου η οποία συνεδρίασε επί διήμερο υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου με την νέα πλέον σύνθεσή της. Κατά τη συνεδρίαση η ΔΙΣ ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα του Διεθνούς...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2023 - 12:46

Το πρόγραμμα του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για τα 100 χρόνια του περιοδικού «Θεολογία»

Διαδώστε:
Το πρόγραμμα του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για τα 100 χρόνια του περιοδικού «Θεολογία»

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 167ης Συνοδικής Περιόδου η οποία συνεδρίασε επί διήμερο υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου με την νέα πλέον σύνθεσή της.

Κατά τη συνεδρίαση η ΔΙΣ ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για τη συμπλήρωση εκατό ετών από της ιδρύσεως και πρώτης κυκλοφορίας του επιστημονικού περιοδικού της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό τον τίτλο «ΘΕΟΛΟΓΙΑ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 11 έως 15 Οκτωβρίου 2023.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατώντας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΣ: Η πρώτη επίσημη αντίδραση για τις νέες ταυτότητες – «Η κρίση για τη νομιμότητα ανήκει στη δικαστική εξουσία της χώρας» (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων