04/04/2023 04/04/2023 Χωρίς ανακοινώσεις ολοκληρώθηκαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 166ης Συνοδικής Περιόδου. Οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023, με τη συζήτηση των λοιπών θεμάτων που έχουν οριστεί στην Ημερήσια Διάταξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος...
04 Απριλίου, 2023 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 14:52

Χωρίς ανακοινώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα εργασιών της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Χωρίς ανακοινώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα εργασιών της ΔΙΣ

Χωρίς ανακοινώσεις ολοκληρώθηκαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 166ης Συνοδικής Περιόδου.

Οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023, με τη συζήτηση των λοιπών θεμάτων που έχουν οριστεί στην Ημερήσια Διάταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενημέρωσε τους Συνοδικούς Αρχιερείς για το ταξίδι που πραγματοποίησε στο Παλαίφατο Πατριαρχείο Αντιοχείας προκειμένου να παραδώσει την ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους που συγκεντρώθηκε από τις Ιερές Μητροπόλεις σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Επίσης, η ΔΙΣ αναμένεται να ορίσει τον Εκπρόσωπο αυτής για την μετάβαση στα Ιεροσόλυμα το Μεγάλο Σάββατο προκειμένου να παραλάβει το Άγιο Φως.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου οι εργασίες τςη Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αναμένεται να ολοκληρωθιούν την Πέμπτη, 6 Απριλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων