07/09/2024 07/09/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος προέστη του μεγάλου Αρχιερατικού και πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στον Μαθιάτη. Στο τέλος του Αρχιερατικού Εσπερινού ο Πανιερώτατος τέλεσε την καθιερωμένη Αρτοκλασία για τους εκτοπισμένους και πρόσφυγες από την Χάρτζια και προέστη της Λιτανείας. Εκκλησιάστηκαν ο Έντιμ. κ. Χρίστος Χριστόφιας, βουλευτής Κερύνειας, ο Έντιμ. κ. Ανδρέας...
07 Σεπτεμβρίου, 2024 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2024 - 9:31

Εσπερινός ανάμνησης του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ι.Μ. Κυρηνείας

Διαδώστε:
Εσπερινός ανάμνησης του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ι.Μ. Κυρηνείας

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος προέστη του μεγάλου Αρχιερατικού και πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στον Μαθιάτη.

Στο τέλος του Αρχιερατικού Εσπερινού ο Πανιερώτατος τέλεσε την καθιερωμένη Αρτοκλασία για τους εκτοπισμένους και πρόσφυγες από την Χάρτζια και προέστη της Λιτανείας.

Εκκλησιάστηκαν ο Έντιμ. κ. Χρίστος Χριστόφιας, βουλευτής Κερύνειας, ο Έντιμ. κ. Ανδρέας Χατζηπάκκος, Έπαρχος Λευκωσίας, ο Έντιμ. κ. Ανδρέας Αθανασίου, Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Επαρχίας Κερύνειας και κοινοτάρχης Μύρτου, ο Έντιμ. κ. Θεόδωρος Κυριάκου Τσάτσος, πρόεδρος συμβουλίου συμπλέγματος Μαχαιρά και κοινοτάρχης Μαθιάτη, ο Έντιμ. κ. Θεόδωρος Μελετίου, Κοινοτάρχης Καλογραίας, ο Έντιμ. κ. Σάββας Ιωάνου κοινοτάρχης Όρκας, η Ερίτιμ. κα Αγγελα Χατζηχρίστου Τσάτσου, κοινοτάρχις Χάρζτιας, ο Έντιμ. κ. Δήμος Γιάγκου, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Επαρχίας Κερύνειας και πρώην κοινοτάρχης Αγίας Ειρήνης, ο Έντιμ. κ. Σάββας Ξιούρης, πρώην κοινοτάρχης Αγίου Αμβροσίου, ο Έντιμ. κ. Ανδρέας Ανδρέου, πρώην κοινοτάρχης Χάρτζιας, πρόεδροι και μέλη Σωματείων, Ιδρυμάτων, Οργανώσεων της Επαρχίας Κερύνειας και Χαρτζιώτες από όλη την Κύπρο και από το εξωτερικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων