Ι.Μ. Κύκκου και Τηλλυρίας
05 Ιουνίου, 2024

Ι.Μ. Κύκκου: Συστήνεται Ειδική Οικολογική Επιτροπή για τη δημιουργία Περιβαλλοντικού Κέντρου στην περιοχή «Σαβουρής»

Διαδώστε:

Επί τη ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Προστασίας του Περιβάλλοντος που καθιερώθηκε το 1972 από τον ΟΗΕ, με πρόταση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρου, θα συσταθεί Ειδική Οικολογική Επιτροπή με τη συμμετοχή όλων των φορέων Τμήματος Περιβάλλοντος, ΜΚΟ Οικολογικών δραστηριοτήτων, για τη δημιουργία Περιβαλλοντικού Κέντρου με την ονομασία «Περιβαλλοντικό Κέντρο Κύκκου» στην περιοχή «Σαβουρής».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κύκκου, “πέρασαν περισσότερα από πενήντα χρόνια που ξεκίνησαν οι προσπάθειες να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας, το κοινό μας σπίτι, που δυστυχώς ζούμε όλοι την τραγική μας αποτυχία να προστατεύσουμε τη Δημιουργία του Θεού ως Δώρο Θεού για όλες τις γενεές.

Προτεραιότητα του Οικολογικού Κέντρου της Ιεράς Μονής Κύκκου είναι με τη συνεργασία όλων των οικολογικών φορέων σε διεθνές περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, να εργασθούμε όλοι μαζί διά την εφαρμογή της Παγκόσμιας Συμφωνίας του Παρισιού ως η τελευταία μας ελπίδα να προστατεύσουμε την Ανθρωπότητα και το Μέλλον της επιβίωσης του πλανήτη μας”.

Διαδώστε: