09/10/2020 09/10/2020 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος ομιλεί υπό το θέμα: Η ηρεμία που προσφέρει η Εκκλησία. “Ενθυμούμαι κι εγώ στο Άγιον Όρος και γενικά στη μοναχική μου ζωή που ερχόντουσαν παιδιά να μείνουν στο μοναστήρι και ήταν άγριοι. Τις πρώτες μέρες τους έβλεπες και είχαν ένα άγριο ύφος, ένα...
09 Οκτωβρίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2020 - 22:20

Μητροπολίτης Λεμεσού: Η ηρεμία που προσφέρει η Εκκλησία

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: Η ηρεμία που προσφέρει η Εκκλησία

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος ομιλεί υπό το θέμα: Η ηρεμία που προσφέρει η Εκκλησία. “Ενθυμούμαι κι εγώ στο Άγιον Όρος και γενικά στη μοναχική μου ζωή που ερχόντουσαν παιδιά να μείνουν στο μοναστήρι και ήταν άγριοι. Τις πρώτες μέρες τους έβλεπες και είχαν ένα άγριο ύφος, ένα άγριο βλέμμα, ένα άγριο πρόσωπο. Αντκατοπτριζόνταν στο πρόσωπο τους, δηλαδή, αυτή η αγριάδα η εσωτερική. Όταν έμεναν ένα δυο μέρες πλέον στο Άγιον Όρος στο μοναστήρι με τις ακολουθίες, τότε άρχιζε σιγά σιγά και ζωγραφίζονταν πάνω τους αυτή η γλυκιά η πραότητα της Χάριτος του Θεού”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων