01/02/2022 01/02/2022 Το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Λεμεσού κυρού Χρυσάνθου τελέστηκε την Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης καθώς αύριο Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται 16 χρόνια από την κοίμησή του. Της Θείας Λειτουργίας και του ιερού μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αρετές των Τριών Ιεραρχών,...
01 Φεβρουαρίου, 2022 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2022 - 9:05

Μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Χρυσάνθου στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Χρυσάνθου στη Λεμεσό

Το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Λεμεσού κυρού Χρυσάνθου τελέστηκε την Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης καθώς αύριο Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται 16 χρόνια από την κοίμησή του.

Της Θείας Λειτουργίας και του ιερού μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αρετές των Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά «εφύλαξαν τις εντολές του Θεού», και απηύθυνε κάλεσμα προς το εκκλησίασμα να ακολουθήσει το παράδειγμα τους.

Προ της Απολύσεως, ο Πανιερώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον κ. Σόλωνα Χρήστου, ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο θα χειροτονηθεί Διάκονος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων