07/06/2022 08/06/2022 Αύριο αναμένεται να εκτελεστεί η θανατική ποινή του Φρανκ Άτγουντ (Αντώνιος) ο οποίος καταδικάστηκε το 1987 από το Ανώτατο Δικαστήριο της Αριζόνας για την απαγωγή και την δολοφονία της 8χρονης Βίκι Λιν Χόσκινσον στο Τούσον. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθνάσιος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον Φρανκ Άτγουντ, καθώς αποτελεί τον άνθρωπο που οδήγησε τον...
07 Ιουνίου, 2022 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2022 - 2:04

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού μιλά για τον θανατοποινίτη Αντώνιο λίγο πριν την εκτέλεσή του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού μιλά για τον θανατοποινίτη Αντώνιο λίγο πριν την εκτέλεσή του

Αύριο αναμένεται να εκτελεστεί η θανατική ποινή του Φρανκ Άτγουντ (Αντώνιος) ο οποίος καταδικάστηκε το 1987 από το Ανώτατο Δικαστήριο της Αριζόνας για την απαγωγή και την δολοφονία της 8χρονης Βίκι Λιν Χόσκινσον στο Τούσον.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθνάσιος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον Φρανκ Άτγουντ, καθώς αποτελεί τον άνθρωπο που οδήγησε τον Αντώνιο στην Ορθοδοξία. Ο Πανιερώτατος μίλησε για την γνωριμία τους και για τις επισκέψεις που έκανε στις φυλακές της Αριζόνας για να τον δει.

Ακούστε τα όσα ανέφερε στο 11:07” και μετά: 

Τόνισε ότι ο Αντώνιος διάβαζε πάρα πολύ τα συγγράμματα του Αγίου Παϊσιου. «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος διάβαζε πάρα πολύ», είπε.

Ο Μητροπολίτης Αθανάσιος εξέφρασε την άποψη ότι και να έκανε το συγκεκριμένο έγκλημα, δεν θα έπρεπε να του επιβληθεί η θανατική ποινή. «Είναι στη φυλακή 40 χρόνια. Έχουμε δικαίωμα να σκοτώνουμε ο ένας το άλλον για ένα έγκλημα;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αποκλειστικά στην PEMPTOUSIA TV: Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου αποκαλύπτει την αλληλογραφία με τον θανατοποινίτη των ΗΠΑ

Ευχές του Μητροπολίτη Λεμεσού στον θανατοποινίτη Φρανκ Άτγουντ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων