23/01/2024 23/01/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος την Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, μετέβη στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Λευκωσία, για την εορτή του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου και για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου. Της Θείας Λειτουργίας, στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίου Φιλουμένου, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος και...
23 Ιανουαρίου, 2024 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2024 - 9:53

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Βόστρων Τιμοθέου

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Βόστρων Τιμοθέου

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος την Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, μετέβη στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Λευκωσία, για την εορτή του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου και για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου.

Της Θείας Λειτουργίας, στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίου Φιλουμένου, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος και συλλειτούργησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Αμαθούντος κ. Νικόλαος και Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων