Ι.Μ. Λεμεσού
26 Μαΐου, 2021

Τρεις πανηγυρικοί εσπερινοί για 3 γιορτές στη Λεμεσό

Διαδώστε:

Τρεις πανηγυρικοί Εσπερινοί σε τρεις εορτάζοντες ναούς στη Λεμεσού πρόκειται να τελεστούν σε λίγη ώρα. 

Συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος στην ομώνυμη κοινότητα Αγίου Θεράποντος Λεμεσού, με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Θεράποντος, σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου στις 6:30 μμ θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός και αύριο στις 7:00 το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Θα ιερουργήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος.

Επίσης, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Βουνί, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, σήμερα, Τετάρτη 26 Μαΐου, στις 5:00 μ.μ. ξεκίνησε ο πανηγυρικός Εσπερινός και αύριο πρωί θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Επιπλέον, το Σάββατο 29 Μαΐου στις 5:00 μ.μ. θα τελεσθεί Παρακλητικός Κανόνας προς τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο. Την Κυριακή 30 Μαΐου το πρωί θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Ακόμα, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ελλαδίου, πανηγυρίζει το ομώνυμο μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγίας Αμασγούς, που βρίσκεται στην Τριμήκλινη. Σήμερα Τετάρτη 26 Μαϊου στις 6.30 μ.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός και αύριο στις 6:30 το πρωί θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Διαδώστε: