02/09/2024 02/09/2024 Το Σάββατο 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του ιερού Λειψάνου του Αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Κυπριανού στην ενορία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο. Το ιερό Λείψανο προέρχεται από το Πατριαρχείο Ρουμανίας και το συνόδεψε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πραχοβεάνουλ κ. Τιμόθεος και το υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Παρόντες στην υποδοχή ήταν ο πρέσβης της...
02 Σεπτεμβρίου, 2024 - 8:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2024 - 8:35

Υποδοχή ιερού Λειψάνου του Αγίου Κυπριανού στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Υποδοχή ιερού Λειψάνου του Αγίου Κυπριανού στη Λεμεσό

Το Σάββατο 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του ιερού Λειψάνου του Αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Κυπριανού στην ενορία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο. Το ιερό Λείψανο προέρχεται από το Πατριαρχείο Ρουμανίας και το συνόδεψε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πραχοβεάνουλ κ. Τιμόθεος και το υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Παρόντες στην υποδοχή ήταν ο πρέσβης της Ρουμανίας κ. Νταν Μιχαλάκε, η υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Μαρίνα Χατζημανώλη, ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κ. Άντρος Θεοδώρου, ο Ταξίαρχος της 3ης Ταξιαρχίας κ. Ανδρέας Χαραλάμπους και πάρα πολλοί πιστοί, που είχαν κατακλύσει τον ναό για να λάβουν την ευλογία του Αγίου.

Το ιερό Λείψανο του Αγίου Κυπριανού θα παραμείνει στον ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ μέχρι την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων