31/12/2023 31/12/2023 Με χαρούμενες παιδικές φωνές, πλημμύρισε χθες Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023, το προαύλιο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής, όπου δημιουργήθηκε το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Μητρόπολης, με την παρότρυνση και οργάνωση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με αυτοκινητάκια, φουσκωτά, ξυλοπόδαρους, μπαλόνια, να αγοράσουν προϊόντα από...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:16

Εκατοντάδες παιδιά στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Εκατοντάδες παιδιά στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Με χαρούμενες παιδικές φωνές, πλημμύρισε χθες Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023, το προαύλιο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής, όπου δημιουργήθηκε το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Μητρόπολης, με την παρότρυνση και οργάνωση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με αυτοκινητάκια, φουσκωτά, ξυλοπόδαρους, μπαλόνια, να αγοράσουν προϊόντα από φιλανθρωπικά παζαράκια, γιορτινές λιχουδιές και άλλα πολλά. Την εκδήλωση έκλεψε η καθιερωμένη εντυπωσιακή είσοδος του Αγίου Βασίλη, ο οποίος έδωσε δώρα σε όλα τα παιδάκια που περίμεναν υπομονετικά γεμάτα χαρά.

Μικροί και μεγάλοι ευχαρίστησαν τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. κ. Ησαΐα, και με πολλή αγάπη του ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και Καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων