10/03/2023 10/03/2023 Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης στο Παλαιχώρι Ορεινής και ανέγνωσε την Β΄ Στάση. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Οικονόμος Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης. Στο λόγο του, ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στην ιστορική...
10 Μαρτίου, 2023 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 22:15

Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στο Παλαιχώρι Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στο Παλαιχώρι Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης στο Παλαιχώρι Ορεινής και ανέγνωσε την Β΄ Στάση.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Οικονόμος Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης. Στο λόγο του, ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στην ιστορική σημασία του Ακαθίστου Ύμνου. Ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια της Μεγάλης Σαρακοστής.

Τα ιερά αναλογία κόσμησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Τουλούμης, ο Αθανάσιος Βαρσάμης και ο Κωνσταντίνος Κουρουφέξης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων