21/09/2024 21/09/2024 Μια μοναδική μουσική βραδιά απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στη συναυλία, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, στην πολιτιστική της σκηνή, με τον καταξιωμένο και διακεκριμένο καλλιτέχνη Μπάμπη Τσέρτο. Στη συναυλία συμμετείχε και η μουσική καλλιτέχνης Έλενα Γιαννακού. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης, τραγουδώντας μαζί με τους σπουδαίους...
21 Σεπτεμβρίου, 2024 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2024 - 18:35

Ο Μπάμπης Τσέρτος στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Ο Μπάμπης Τσέρτος στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Μια μοναδική μουσική βραδιά απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στη συναυλία, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, στην πολιτιστική της σκηνή, με τον καταξιωμένο και διακεκριμένο καλλιτέχνη Μπάμπη Τσέρτο.

Στη συναυλία συμμετείχε και η μουσική καλλιτέχνης Έλενα Γιαννακού.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης, τραγουδώντας μαζί με τους σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργώντας μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κόσμος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Μητροπόλεως, προσκόμιζε τρόφιμα για τις ανάγκες των κοινωνικών παντοπωλείων της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων