10/07/2024 10/07/2024 Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στη Σχολή Χορού Caliente, η οποία σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, την Πρεσβεία της Κούβας στην Κύπρο και το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, στο πλαίσιο παρουσίασης της εκδήλωσης VIVA CUBA FIESTA III. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πολιτιστική σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, την Πέμπτη...
10 Ιουλίου, 2024 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 17:07

Ο Ταμασού Ησαΐας σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην πολιτιστική σκηνή της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Ταμασού Ησαΐας σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην πολιτιστική σκηνή της Ιεράς Μητρόπολης

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στη Σχολή Χορού Caliente, η οποία σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, την Πρεσβεία της Κούβας στην Κύπρο και το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, στο πλαίσιο παρουσίασης της εκδήλωσης VIVA CUBA FIESTA III.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πολιτιστική σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, την Πέμπτη 18 Ιουλίου από τις 19:00 έως τις 00:30 και είναι αφιερωμένη στον πολιτισμό της Κούβας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν εκθέσεις κλασικού αυτοκινήτου και φωτογραφίας για την Κούβα, καθώς και συλλογή μεταχειρισμένου ή και καινούριου παιδικού ρουχισμού και ιατρικού εξοπλισμού, για να σταλούν στην Κούβα.

Κατά τη διάρκεια της διασκέψεως, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αναφέρθηκε στη σημαντικότητα που πρέπει να επικεντρωνόμαστε στη φιλανθρωπία προς στους εμπερίστατους αδελφούς μας καθώς και το άνοιγμα δίαυλων επικοινωνίας με άλλους πολιτισμούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων