17/09/2024 17/09/2024 Θύμησες και αναμνήσεις από την εορτή (εμποροπανήγυρη) του Οσίου Αναστασίου του εν Περιστερωνοπηγή ξύπνησαν εχθές στην προσφυγιά για δεκάδες κατοίκους (των δύο όμορων χωριών Περιστερώνας και Πηγής) και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κοφίνου της επαρχίας Λάρνακας. Στον φιλόξενο προσφυγικό ναό του Αγίου Μοδέστου τελέστηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής χοροστατούντος του επιχώριου Μητρόπολίτου Τριμυθούντος κ....
17 Σεπτεμβρίου, 2024 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2024 - 9:16

Ξύπνησαν αναμνήσεις από την εορτή του Οσίου Αναστασίου του εν Περιστερωνοπηγή

Διαδώστε:
Ξύπνησαν αναμνήσεις από την εορτή του Οσίου Αναστασίου του εν Περιστερωνοπηγή

Θύμησες και αναμνήσεις από την εορτή (εμποροπανήγυρη) του Οσίου Αναστασίου του εν Περιστερωνοπηγή ξύπνησαν εχθές στην προσφυγιά για δεκάδες κατοίκους (των δύο όμορων χωριών Περιστερώνας και Πηγής) και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κοφίνου της επαρχίας Λάρνακας.

Στον φιλόξενο προσφυγικό ναό του Αγίου Μοδέστου τελέστηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής χοροστατούντος του επιχώριου Μητρόπολίτου Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα, ο οποίος προχείρησε σε πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο π. Θεοφάνη Ευθυμίου.

Παρέστησαν οι δήμαρχοι Αμμοχώστου και Λευκονοίκου, πρόεδροι των κοινοτικών συμβουλίων, πρώην Υπουργοί και βουλευτές κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων