12/06/2024 12/06/2024 Επίσκεψη στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο πραγματοποίησε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Παραλιμνίου Γιώργος Νικολέττος. Στη συνάντηση ο κ. Νικολέττος έλαβε την ευλογία του Πανιερωτάτου, ενώ οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν επίσης ότι ο Δήμος με την Μητρόπολη θα είναι σε συνεχή και αγαστή συνεργασία. «Όφειλα, η πρώτη μου συνάντηση ως εκλεγμένος Δήμαρχος Παραλιμνίου, Δερύνειας,...
12 Ιουνίου, 2024 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024 - 21:55

Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Παραλιμνίου στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Παραλιμνίου στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Επίσκεψη στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο πραγματοποίησε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Παραλιμνίου Γιώργος Νικολέττος.

Στη συνάντηση ο κ. Νικολέττος έλαβε την ευλογία του Πανιερωτάτου, ενώ οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν επίσης ότι ο Δήμος με την Μητρόπολη θα είναι σε συνεχή και αγαστή συνεργασία.

«Όφειλα, η πρώτη μου συνάντηση ως εκλεγμένος Δήμαρχος Παραλιμνίου, Δερύνειας, Φρενάρου, Αχερίτου, να ήταν με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο. Επισκέφθηκα τον Πανιερώτατο, έλαβα την ευλογία του και επιβεβαιώσαμε το αυτονόητο, ότι ο Δήμος με την Μητρόπολη θα είναι σε συνεχή και αγαστή συνεργασία», αναφέρει το μήνυμα του νέου Δημάρχου Παραλιμνίου Γιώργου Νικολέττου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων