19/08/2023 19/08/2023 Με τον πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου την Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023, ξεκίνησαν οι λατρευτικές ακολουθίες στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου στην παρουσία ευάριθμου εκκλησίασματος. Της ακολουθίας προέστη ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Επιφάνιος, πλαισιούμενος από τους εφημερίους του ναού Πρωτ. Ευαγόρα Καλλή, Οικ. Ανδρέα Ηλία...
19 Αυγούστου, 2023 - 10:31

Η πανήγυρη της Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου

Διαδώστε:
Η πανήγυρη της Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου

Με τον πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου την Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023, ξεκίνησαν οι λατρευτικές ακολουθίες στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου στην παρουσία ευάριθμου εκκλησίασματος.

Της ακολουθίας προέστη ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Επιφάνιος, πλαισιούμενος από τους εφημερίους του ναού Πρωτ. Ευαγόρα Καλλή, Οικ. Ανδρέα Ηλία και τους διακόνους Μάριο Ανδρέου και Αναστάσιο Αναστασίου.

Την επομένη, τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων