26/06/2024 26/06/2024 Κοντέινερ αγάπης με προορισμό την Επισκοπή Τολιάρας και Νότιας Μαδαγασκάρης αναχώρησε χθες από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.  Τους αποθηκευτικούς χώρους όπου έγινε από την ΜΚΟ International Humanitarian Aid (IHA) ΠΑΝΑΓΙΑ – Κύπρου η φόρτωση του εμπορευματοκιβωτίου με την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε για την Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης στην Αφρική, ο κόσμος...
26 Ιουνίου, 2024 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2024 - 13:35

Κοντέινερ αγάπης με προορισμό την Επισκοπή Τολιάρας και Νότιας Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Κοντέινερ αγάπης με προορισμό την Επισκοπή Τολιάρας και Νότιας Μαδαγασκάρης

Κοντέινερ αγάπης με προορισμό την Επισκοπή Τολιάρας και Νότιας Μαδαγασκάρης αναχώρησε χθες από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. 

Τους αποθηκευτικούς χώρους όπου έγινε από την ΜΚΟ International Humanitarian Aid (IHA) ΠΑΝΑΓΙΑ – Κύπρου η φόρτωση του εμπορευματοκιβωτίου με την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε για την Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης στην Αφρική, ο κόσμος της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και αλλαχού, επισκέφθηκε εχθές, Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος.

Ο Πανιερώτατος εξέφρασε προς όλους όσοι προσέφεραν ή συνέβαλαν στην ετοιμασία και φόρτωση του υλικού στο εμπορευματοκιβώτιο τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του για την ενίσχυση του ιεραποστολικού έργου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων