Ι.Μ. Κωνσταντίας και Αμμοχώστου
19 Ιουλίου, 2024

Μητρόπολη Κωνσταντίας: Παραχώρηση χώρου για σταθμό ασθενοφόρου

Διαδώστε:

Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου έχουν προχωρήσει στην παραχώρηση χώρου καθώς και υποστατικού το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως Σταθμός Ασθενοφόρων που θα εξυπηρετεί την τουριστική περιοχή του Πρωταρά και κατ’ επέκταση τη γύρω περιοχή με στόχο την αμεσότερη ανταπόκριση στα περιστατικά και εξυπηρέτηση του κοινού.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου προχώρησε στην παραχώρηση χώρου εντός του προαυλίου της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα όπου θα φιλοξενείται το ασθενοφόρο και το προσωπικό, ενώ ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας προχώρησε σε εγκατάσταση υποστατικού το οποίο διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για φιλοξενία του προσωπικού.

Η συμβολική παράδοση του υποστατικού προς την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 στην παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου – Δερύνειας κ. Γιώργου Νικολέττου, του Αντιδημάρχου κ. Κλεάνθη Κουτσόφτα, του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Αυγουστίνου Κκαρά, του Α’ Επιχειρησιακού Συντονιστή Λάρνακας – Αμμοχώστου της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων κ. Μιχάλη Λάμπρου, του Β’ Επιχειρησιακού Συντονιστή Λάρνακας – Αμμοχώστου της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων κ. Δημήτρη Καραμούττη, του Πληρώματος του Ασθενοφόρου κ. Γιάννη Περατικού και κας Άννας Παπαηλία καθώς και του Επόπτη Γενικών Εργατών του Δήμου, κ. Γιαννάκη Χατζηζαχαρία.

 

Διαδώστε: