06/10/2023 06/10/2023 Ανήμερα της μεγάλης εορτής του Οσίου Κενδέα του Θαυματουργού, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα ομώνυμη Ιερά Μονή του παρά την κοινότητα Αυγόρου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο. Το μυστήριο της θείας ευχαριστίας τέλεσε ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς, πλαισιούμενος από...
06 Οκτωβρίου, 2023 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2023 - 12:52

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Οσίου Κενδέα

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Οσίου Κενδέα

Ανήμερα της μεγάλης εορτής του Οσίου Κενδέα του Θαυματουργού, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα ομώνυμη Ιερά Μονή του παρά την κοινότητα Αυγόρου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο.

Το μυστήριο της θείας ευχαριστίας τέλεσε ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς, πλαισιούμενος από άλλους κληρικούς.

Διαβάστε επίσης:

Εκατοντάδες πιστοί στην εορτή του Οσίου Κενδέα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων