05/11/2023 05/11/2023 Τελέσθηκε σήμερα στους Iερούς Nαούς της ελεύθερης Κύπρου το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του αοιδίμου Aρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’. Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι των μνημοσύνων προέστη ο επιχώριος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο οποίος μνημόνευσε επίσης τον πνευματικό του πατέρα και φίλο αείμνηστο Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κύρο Δαμάσκηνο, του...
05 Νοεμβρίου, 2023 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2023 - 14:29

Παραλίμνι: Tο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του αοιδίμου Aρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’

Διαδώστε:
Παραλίμνι: Tο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του αοιδίμου Aρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’

Τελέσθηκε σήμερα στους Iερούς Nαούς της ελεύθερης Κύπρου το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του αοιδίμου Aρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι των μνημοσύνων προέστη ο επιχώριος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο οποίος μνημόνευσε επίσης τον πνευματικό του πατέρα και φίλο αείμνηστο Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κύρο Δαμάσκηνο, του οποίου συμπληρώθηκαν σήμερα 12 χρόνια από την εκδημία του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων