09/03/2020 09/03/2020 Ο Χριστιανικός Σύνδεσμος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργάνωσε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στην Αίθουσα Δεξιώσεων «ΛΑΞΙΑ» τιμητική εκδήλωση. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ.Τασούλα Μάρκου, πρώην εκπαιδευτικός και το θέμα της ομιλίας της ήταν: « Η Γυναίκα του χθές και του σήμερα». Με...
09 Μαρτίου, 2020 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2020 - 17:36

Τιμητική εκδήλωση για τη Γυναίκα στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση για τη Γυναίκα στο Παραλίμνι

Ο Χριστιανικός Σύνδεσμος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργάνωσε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στην Αίθουσα Δεξιώσεων «ΛΑΞΙΑ» τιμητική εκδήλωση.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ.Τασούλα Μάρκου, πρώην εκπαιδευτικός και το θέμα της ομιλίας της ήταν: « Η Γυναίκα του χθές και του σήμερα».

Με απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Χριστιανικού Συνδέσμου αποφάσισε να τιμήσει τις γυναίκες που τα τελευταία 46 χρόνια υπηρέτησαν εθελοντικά από την θέση της επιτροπής του Συνδέσμου. Επίσης τιμήθηκαν αποθανόντα μέλη της επιτροπής.

Πριν από την εκδήλωση προσφέρθηκε κέρασμα σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες.

Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ» παρουσίασε καλλιτεχνικό προγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων